Tehnologii tradiționale și moderne de preparare a alimentelor. Promovarea și valorificarea produselor alimentare, resursă educaționlă deschisă, Educație tehnologică, Clasa a V-a

Tehnologii tradiționale și moderne de preparare a alimentelor. Promovarea și valorificarea produselor alimentare

Lecții deschise pentru clasă
Educație tehnologică - Clasa a V-a
Tehnologii de preparare a hranei

Obiective operaționale: •O1: Să identifice diferențele dintre metodele tradiționale și cele moderne de preparare a alimentelor. •O2: Să explice mijloacele de promovare a produselor alimentare. •O3: Să realizeze un afiș publicitar pentru promovarea unui produs alimentar tradițional. •O4: Să aplice noțiuni de igienă și reguli în alegerea/prezentarea produselor.

Autentifică-te sau crează-ți un cont nou pentru a descărca resursa.
Adăugat de Traiana Miorița Olea la 16.06.2025
0     6
Aceasta este o resursă educațională deschisă supusă licenței CC BY-NC-SA 4.0
©2025 Edumaster S.R.L.

Cookies

Acest site folosește cookies. Vă rugăm să luați la cunoștință Politica de utilizare a Cookies. Continuarea folosirii acestui site reprezintă acceptul dumneavoastră.