Acest site folosește cookies. Vă rugăm să luați la cunoștință Politica de utilizare a Cookies. Continuarea folosirii acestui site reprezintă acceptul dumneavoastră.
Competențe specifice •2.2. Identificarea factorilor care contribuie la sănătatea personală și a celor din jur •2.3. Aplicarea unor măsuri de igienă personală și protecție în activitățile de preparare a alimentelor •4.2. Descrierea unor ocupații/meserii din domeniul preparării alimentelor 3. Obiective operaționale La finalul lecției, elevii vor fi capabili să: •O1: Numească cel puțin 3 profesii din domeniul preparării/servirii alimentelor •O2: Identifice cel puțin 2 reguli de securitate și sănătate în muncă •O3: Clasifice meseriile în funcție de activitatea desfășurată (preparare/servire/comercializare) •O4: Completeze corect fișa de lucru cu cel puțin 80% din cerințe realizate
Autentifică-te sau crează-ți un cont nou pentru a descărca resursa.