Prepararea și conservarea alimentelor. Norme de igienă în prepararea hranei, resursă educaționlă deschisă, Educație tehnologică, Clasa a V-a

Prepararea și conservarea alimentelor. Norme de igienă în prepararea hranei

Lecții deschise pentru clasă
Educație tehnologică - Clasa a V-a
Tehnologii de preparare a hranei

1. Competențe generale: Dezvoltarea deprinderilor de lucru cu diferite materiale, instrumente și utilaje. Competențe specifice: Descrierea și aplicarea normelor de igienă în bucătărie. Obiective operaționale: - Să enumere metodele de preparare și conservare a alimentelor. - Să aplice norme de igienă în activitățile practice. - Să colaboreze în echipă la pregătirea unui preparat simplu.

Autentifică-te sau crează-ți un cont nou pentru a descărca resursa.
Adăugat de Traiana Miorița Olea la 16.06.2025
0     16
Aceasta este o resursă educațională deschisă supusă licenței CC BY-NC-SA 4.0
©2025 Edumaster S.R.L.

Cookies

Acest site folosește cookies. Vă rugăm să luați la cunoștință Politica de utilizare a Cookies. Continuarea folosirii acestui site reprezintă acceptul dumneavoastră.