Meniul: structură, criterii de întocmire, tipuri de meniuri, resursă educaționlă deschisă, Educație tehnologică, Clasa a V-a

Meniul: structură, criterii de întocmire, tipuri de meniuri

Lecții deschise pentru clasă
Educație tehnologică - Clasa a V-a
Tehnologii de preparare a hranei

Obiective operaționale: La finalul lecției, elevii vor fi capabili: •Să definească termenul de meniu; •Să enumere tipurile de meniuri; •Să explice ordinea preparatelor într-un meniu; •Să alcătuiască un meniu zilnic echilibrat pentru un copil; •Să respecte reguli de lucru în echipă și exprimare clară în cadrul prezentării.

Autentifică-te sau crează-ți un cont nou pentru a descărca resursa.
Adăugat de Traiana Miorița Olea la 16.06.2025
0     13     2
Aceasta este o resursă educațională deschisă supusă licenței CC BY-NC-SA 4.0
©2025 Edumaster S.R.L.

Cookies

Acest site folosește cookies. Vă rugăm să luați la cunoștință Politica de utilizare a Cookies. Continuarea folosirii acestui site reprezintă acceptul dumneavoastră.