Calitatea produselor alimentare, resursă educaționlă deschisă, Educație tehnologică, Clasa a V-a

Calitatea produselor alimentare

Materiale explicative multimedia
Educație tehnologică - Clasa a V-a
Calitatea alimentelor

Această resursă educațională deschisă se adresează profesorilor și elevilor de clasa a V‑a, oferind o abordare interactivă, vizuală și practică asupra conceptelor de calitate a produselor alimentare. Materialul cuprinde atât elemente teoretice (definiții și criterii), cât și părți practice și vizuale, pentru facilitarea învățării active și înțelegerii profunde a noțiunilor-cheie din alimentație.

Autentifică-te sau crează-ți un cont nou pentru a descărca resursa.
Adăugat de Traiana Miorița Olea la 17.06.2025
0     8
Aceasta este o resursă educațională deschisă supusă licenței CC BY-NC-SA 4.0
©2025 Edumaster S.R.L.

Cookies

Acest site folosește cookies. Vă rugăm să luați la cunoștință Politica de utilizare a Cookies. Continuarea folosirii acestui site reprezintă acceptul dumneavoastră.