Alimentația și sănătatea. Obiceiuri alimentare ale elevilor, resursă educaționlă deschisă, Educație tehnologică, Clasa a V-a

Alimentația și sănătatea. Obiceiuri alimentare ale elevilor

Lecții deschise pentru clasă
Educație tehnologică - Clasa a V-a
Alimentația – sursă de sănătate

Obiective operaționale: La sfârșitul lecției, elevii vor fi capabili: •O1: Să definească ce înseamnă alimentația echilibrată (cognitiv). •O2: Să identifice obiceiurile alimentare sănătoase și nesănătoase (cognitiv). •O3: Să argumenteze importanța unui stil de viață sănătos (afectiv). •O4: Să elaboreze un mini-jurnal alimentar corect pentru o zi (practic).

Autentifică-te sau crează-ți un cont nou pentru a descărca resursa.
Adăugat de Traiana Miorița Olea la 16.06.2025
1     9
Aceasta este o resursă educațională deschisă supusă licenței CC BY-NC-SA 4.0
©2025 Edumaster S.R.L.

Cookies

Acest site folosește cookies. Vă rugăm să luați la cunoștință Politica de utilizare a Cookies. Continuarea folosirii acestui site reprezintă acceptul dumneavoastră.